Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 88 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Preparation of mango kernel fat stearin-based hard chocolate fats via physical blending and enzymatic interesterification
 
 
Titel: Preparation of mango kernel fat stearin-based hard chocolate fats via physical blending and enzymatic interesterification
Auteur: Jin, Jun
Akoh, Casimir C.
Jin, Qingzhe
Wang, Xingguo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 308-316
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 88 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland