Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Efficacy of starter culture application using immersion technique on the characteristics of cooked-curd cheeses: Kashar cheese sample
 
 
Titel: Efficacy of starter culture application using immersion technique on the characteristics of cooked-curd cheeses: Kashar cheese sample
Auteur: Celik, Omer Faruk
Kurt, Sertap
Tufenk, Busra
Tarakci, Zekai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 96 (2018) nr. C pagina's 222-227
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland