Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of mechanical-pressed essential oil from Nanfeng mandarin (Citrus reticulata Blanco cv. Kinokuni) as a food preservative based on antimicrobial and antioxidant activities
 
 
Titel: Evaluation of mechanical-pressed essential oil from Nanfeng mandarin (Citrus reticulata Blanco cv. Kinokuni) as a food preservative based on antimicrobial and antioxidant activities
Auteur: Yi, Fengping
Jin, Ruyue
Sun, Jing
Ma, Baodi
Bao, Xiaoli
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. C pagina's 346-353
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland