Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the method of rapeseed oil aromatisation with rosemary Rosmarinus officinalis L. on the content of volatile fraction
 
 
Titel: Effect of the method of rapeseed oil aromatisation with rosemary Rosmarinus officinalis L. on the content of volatile fraction
Auteur: Kowalski, Radosław
Kowalska, Grażyna
Pankiewicz, Urszula
Mazurek, Artur
Sujka, Monika
Włodarczyk-Stasiak, Marzena
Kałwa, Klaudia
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. C pagina's 40-46
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland