Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Development of fermented sausage produced with mutton and native starter cultures
 
 
Titel: Development of fermented sausage produced with mutton and native starter cultures
Auteur: Cruxen, Claudio Eduardo dos Santos
Braun, Carla Luciane Kreutz
Fagundes, Mariane Bittencourt
Gularte, Márcia Arocha
Wagner, Roger
Padilha da Silva, Wladimir
Fiorentini, Ângela Maria
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 95 (2018) nr. C pagina's 23-31
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland