Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Soymilk with okara flour fermented by Lactobacillus acidophilus: Simplex-centroid mixture design applied in the elaboration of probiotic creamy sauce and storage stability
 
 
Titel: Soymilk with okara flour fermented by Lactobacillus acidophilus: Simplex-centroid mixture design applied in the elaboration of probiotic creamy sauce and storage stability
Auteur: de Moraes Filho, Marsilvio Lima
Busanello, Marli
Prudencio, Sandra Helena
Garcia, Sandra
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 339-345
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland