Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of antioxidant activity, textural and sensory characteristics of gluten-free cookies made from whole indian quinoa flour
 
 
Titel: Optimization of antioxidant activity, textural and sensory characteristics of gluten-free cookies made from whole indian quinoa flour
Auteur: Jan, Khan Nadiya
Panesar, P.S.
Singh, Sukhcharn
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 573-582
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland