Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Formulation of a 7,2′,4′-trihydroxyflavanone oil-in-water microemulsion using aqua coconut oil: Characterization, stability, and antibrowning effects on fresh apple juice
 
 
Titel: Formulation of a 7,2′,4′-trihydroxyflavanone oil-in-water microemulsion using aqua coconut oil: Characterization, stability, and antibrowning effects on fresh apple juice
Auteur: Tao, Jing
Zheng, Zong-Ping
Guo, Fengxian
Chen, Jie
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 181-188
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland