Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Faba bean protein flour obtained by densification: A sustainable method to develop protein concentrates with food applications
 
 
Titel: Faba bean protein flour obtained by densification: A sustainable method to develop protein concentrates with food applications
Auteur: Felix, Manuel
Lopez-Osorio, Alejandra
Romero, Alberto
Guerrero, Antonio
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 563-569
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland