Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Effect of salts combined with high hydrostatic pressure on structure and gelation properties of sweet potato protein
 
 
Titel: Effect of salts combined with high hydrostatic pressure on structure and gelation properties of sweet potato protein
Auteur: Zhao, Zhong-Kai
Mu, Tai-Hua
Zhang, Miao
Richel, Aurore
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 36-44
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland