Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Anthocyanin composition and potential bioactivity of karonda (Carissa carandas L.) fruit: An Indian source of biocolorant
 
 
Titel: Anthocyanin composition and potential bioactivity of karonda (Carissa carandas L.) fruit: An Indian source of biocolorant
Auteur: Sarkar, Rohan
Kundu, Aditi
Banerjee, Kaushik
Saha, Supradip
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 93 (2018) nr. C pagina's 673-678
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland