Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different pre-fermentation cold maceration time on aroma compounds of Saccharomyces cerevisiae co-fermentation with Hanseniaspora opuntiae or Pichia kudriavzevii
 
 
Titel: Effects of different pre-fermentation cold maceration time on aroma compounds of Saccharomyces cerevisiae co-fermentation with Hanseniaspora opuntiae or Pichia kudriavzevii
Auteur: Luan, Yu
Zhang, Bo-Qin
Duan, Chang-Qing
Yan, Guo-Liang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 92 (2018) nr. C pagina's 177-186
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland