Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ultra-high pressure homogenization on cream: Shelf life and physicochemical characteristics
 
 
Titel: Effect of ultra-high pressure homogenization on cream: Shelf life and physicochemical characteristics
Auteur: Rodarte, Daniela
Zamora, Anna
Trujillo, Antonio-José
Juan, Bibiana
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 92 (2018) nr. C pagina's 108-115
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland