Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Biogenic amine formation and bacterial contribution in Cheonggukjang, a Korean traditional fermented soybean food
 
 
Titel: Biogenic amine formation and bacterial contribution in Cheonggukjang, a Korean traditional fermented soybean food
Auteur: Jeon, Ah Ran
Lee, Jae Hoan
Mah, Jae-Hyung
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 92 (2018) nr. C pagina's 282-289
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland