Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Assessment of lactic acid bacteria application for the reduction of acrylamide formation in bread
 
 
Titel: Assessment of lactic acid bacteria application for the reduction of acrylamide formation in bread
Auteur: Nachi, Insaf
Fhoula, Imene
Smida, Imen
Ben Taher, Imen
Chouaibi, Moncef
Jaunbergs, Janis
Bartkevics, Vadims
Hassouna, Mnasser
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 92 (2018) nr. C pagina's 435-441
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 82 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland