Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Effect of fermentation and storage on the nutritional value and contents of biologically-active compounds in lacto-fermented white asparagus (Asparagus officinalis L.)
 
 
Titel: Effect of fermentation and storage on the nutritional value and contents of biologically-active compounds in lacto-fermented white asparagus (Asparagus officinalis L.)
Auteur: Tabaszewska, Małgorzata
Gabor, Aleksandra
Jaworska, Grażyna
Drożdż, Iwona
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 92 (2018) nr. C pagina's 67-72
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland