Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Mutually stimulating interactions between lactic acid bacteria and Saccharomyces cerevisiae in sourdough fermentation
 
 
Titel: Mutually stimulating interactions between lactic acid bacteria and Saccharomyces cerevisiae in sourdough fermentation
Auteur: Sieuwerts, Sander
Bron, Peter A.
Smid, Eddy J.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 201-206
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland