Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Microwave pretreated esterification improved the substitution degree, structural and physicochemical properties of potato starch esters
 
 
Titel: Microwave pretreated esterification improved the substitution degree, structural and physicochemical properties of potato starch esters
Auteur: Zhao, Kun
Li, Bei
Xu, Meijuan
Jing, Luzhen
Gou, Min
Yu, Zhezhe
Zheng, Jianmei
Li, Wenhao
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 116-123
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland