Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Chemical, olfactometric and sensory description of single-variety cider apple juices obtained by cryo-extraction
 
 
Titel: Chemical, olfactometric and sensory description of single-variety cider apple juices obtained by cryo-extraction
Auteur: Picinelli Lobo, Anna
Antón-Díaz, Ma José
Pando Bedriñana, Rosa
Fernández García, Ovidio
Hortal-García, Rodrigo
Suárez Valles, Belén
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 193-200
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland