Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of yeasts isolated from kefir as a probiotic and its synergic interaction with the wine byproduct grape seed flour/extract
 
 
Titel: Characterization of yeasts isolated from kefir as a probiotic and its synergic interaction with the wine byproduct grape seed flour/extract
Auteur: Cho, Yun-Ju
Kim, Dong-Hyeon
Jeong, Dana
Seo, Kun-Ho
Jeong, Heon Sang
Lee, Hyeon Gyu
Kim, Hyunsook
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 535-539
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland