Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of a microbial community developing during refrigerated storage of vacuum packed Yao meat, a Chinese traditional food
 
 
Titel: Characterization of a microbial community developing during refrigerated storage of vacuum packed Yao meat, a Chinese traditional food
Auteur: Zhang, Yingtong
Yao, Yongjie
Gao, Leifeng
Wang, Zhouping
Xu, Baocai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 90 (2018) nr. C pagina's 562-569
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland