Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Combined influence of lactic acid bacteria starter and final pH on the induction of malolactic fermentation and quality of cherry wines
 
 
Titel: Combined influence of lactic acid bacteria starter and final pH on the induction of malolactic fermentation and quality of cherry wines
Auteur: Sun, Shu Yang
Chen, Ze Xuan
Jin, Cheng Wu
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 89 (2018) nr. C pagina's 449-456
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland