Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Arbutus unedo L. and Ocimum basilicum L. as sources of natural preservatives for food industry: A case study using loaf bread
 
 
Titel: Arbutus unedo L. and Ocimum basilicum L. as sources of natural preservatives for food industry: A case study using loaf bread
Auteur: Takwa, Sallawi
Caleja, Cristina
Barreira, João C.M.
Soković, Marina
Achour, Lotfi
Barros, Lillian
Ferreira, Isabel C.F.R.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 88 (2018) nr. C pagina's 47-55
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland