Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of α-lactalbumin hydrolysate-calcium complexes on the fermentation process and storage properties of yogurt
 
 
Titel: Effect of α-lactalbumin hydrolysate-calcium complexes on the fermentation process and storage properties of yogurt
Auteur: Zhao, L.L.
Wang, X.L.
Liu, Z.P.
Sun, W.H.
Dai, Z.Y.
Ren, F.Z.
Mao, X.Y.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 88 (2018) nr. C pagina's 35-42
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland