Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing anti-diabetic potential of bitter gourd juice using pectinase: A response surface methodology approach
 
 
Titel: Enhancing anti-diabetic potential of bitter gourd juice using pectinase: A response surface methodology approach
Auteur: Deshaware, Shweta
Gupta, Sumit
Singhal, Rekha S.
Variyar, Prasad S.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 86 (2017) nr. C pagina's 514-522
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland