Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 114 gevonden artikelen
 
 
  A comparative quality study of saffron constituents through HPLC and HPTLC methods followed by isolation of crocins and picrocrocin
 
 
Titel: A comparative quality study of saffron constituents through HPLC and HPTLC methods followed by isolation of crocins and picrocrocin
Auteur: Kabiri, Maryam
Rezadoost, Hassan
Ghassempour, Alireza
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 84 (2017) nr. C pagina's 1-9
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 114 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland