Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sourdough fermentation and baking process severity on dietary fibre and phenolic compounds of immature wheat flour bread
 
 
Titel: Effect of sourdough fermentation and baking process severity on dietary fibre and phenolic compounds of immature wheat flour bread
Auteur: Saa, Danielle Taneyo
Di Silvestro, Raffaella
Dinelli, Giovanni
Gianotti, Andrea
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 83 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland