Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave steamable bag design on the preservation of ascorbic acid and antioxidant capacity and on the physical properties of cooked frozen vegetables: A case study on broccoli (Brassica oleracea)
 
 
Titel: Effect of microwave steamable bag design on the preservation of ascorbic acid and antioxidant capacity and on the physical properties of cooked frozen vegetables: A case study on broccoli (Brassica oleracea)
Auteur: Zhong, Xueying
Siddiq, Muhammad
Sogi, Dalbir S.
Harte, Bruce
Dolan, Kirk D.
Almenar, Eva
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 83 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland