Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Effect of β-glucan molecular weight on rice flour dough rheology, quality parameters of breads and in vitro starch digestibility
 
 
Titel: Effect of β-glucan molecular weight on rice flour dough rheology, quality parameters of breads and in vitro starch digestibility
Auteur: Pérez-Quirce, Sandra
Lazaridou, Athina
Biliaderis, Costas G.
Ronda, Felicidad
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 82 (2017) nr. C pagina's 446-453
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland