Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 44 gevonden artikelen
 
 
  Selection of wild lactic acid bacteria for sausages: Design of a selection protocol combining statistic tools, technological and functional properties
 
 
Titel: Selection of wild lactic acid bacteria for sausages: Design of a selection protocol combining statistic tools, technological and functional properties
Auteur: Corbo, Maria Rosaria
Bevilacqua, Antonio
Speranza, Barbara
Gallo, Mariangela
Campaniello, Daniela
Sinigaglia, Milena
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 81 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 44 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland