Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Effect of quantity of food residues on resistance to desiccation, disinfectants, and UV-C irradiation of spoilage yeasts adhered to a stainless steel surface
 
 
Titel: Effect of quantity of food residues on resistance to desiccation, disinfectants, and UV-C irradiation of spoilage yeasts adhered to a stainless steel surface
Auteur: Shikano, Ayane
Kuda, Takashi
Takahashi, Hajime
Kimura, Bon
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 80 (2017) nr. C pagina's 169-177
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland