Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 72 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Quantification of table olives' acid, bitter and salty tastes using potentiometric electronic tongue fingerprints
 
 
Titel: Quantification of table olives' acid, bitter and salty tastes using potentiometric electronic tongue fingerprints
Auteur: Marx, Ítala M.G.
Rodrigues, Nuno
Dias, Luís G.
Veloso, Ana C.A.
Pereira, José A.
Drunkler, Deisy A.
Peres, António M.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 79 (2017) nr. C pagina's 394-401
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 72 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland