Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 71 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Quality traits of ready-to-use globe artichoke slices as affected by genotype, harvest time and storage time. Part II: Physiological, microbiological and sensory aspects
 
 
Titel: Quality traits of ready-to-use globe artichoke slices as affected by genotype, harvest time and storage time. Part II: Physiological, microbiological and sensory aspects
Auteur: Licciardello, Fabio
Pandino, Gaetano
Barbagallo, Riccardo Nunzio
Lombardo, Sara
Restuccia, Cristina
Muratore, Giuseppe
Mazzaglia, Agata
Strano, Maria Gabriella
Mauromicale, Giovanni
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 79 (2017) nr. C pagina's 554-560
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 71 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland