Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave roasting parameters on functional and antioxidant properties of chickpea (Cicer arietinum)
 
 
Titel: Effect of microwave roasting parameters on functional and antioxidant properties of chickpea (Cicer arietinum)
Auteur: Jogihalli, Praveen
Singh, Lochan
Sharanagat, Vijay Singh
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 79 (2017) nr. C pagina's 223-233
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland