Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Development of gluten-free rice bread: Pickering stabilization as a possible batter-swelling mechanism
 
 
Titel: Development of gluten-free rice bread: Pickering stabilization as a possible batter-swelling mechanism
Auteur: Yano, Hiroyuki
Fukui, Akiko
Kajiwara, Keiko
Kobayashi, Isao
Yoza, Koh-ichi
Satake, Akiyoshi
Villeneuve, Masumi
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 79 (2017) nr. C pagina's 632-639
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland