Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 85 gevonden artikelen
 
 
  Commercially standardized process for probiotic “Italico” cheese production
 
 
Titel: Commercially standardized process for probiotic “Italico” cheese production
Auteur: Blaiotta, Giuseppe
Murru, Nicoletta
Di Cerbo, Alessandro
Succi, Mariantonietta
Coppola, Raffaele
Aponte, Maria
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 79 (2017) nr. C pagina's 601-608
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 85 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland