Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Aroma profile and composition of Barbera wines obtained by mixed fermentations of Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) and Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Aroma profile and composition of Barbera wines obtained by mixed fermentations of Starmerella bacillaris (synonym Candida zemplinina) and Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Englezos, Vasileios
Torchio, Fabrizio
Cravero, Francesco
Marengo, Fabio
Giacosa, Simone
Gerbi, Vincenzo
Rantsiou, Kalliopi
Rolle, Luca
Cocolin, Luca
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 73 () nr. C pagina's 567-575
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland