Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 99 gevonden artikelen
 
 
  Application of novel microwave-assisted vacuum frying to reduce the oil uptake and improve the quality of potato chips
 
 
Titel: Application of novel microwave-assisted vacuum frying to reduce the oil uptake and improve the quality of potato chips
Auteur: Su, Ya
Zhang, Min
Zhang, Weiming
Adhikari, Benu
Yang, Zaixing
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 73 () nr. C pagina's 490-497
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 99 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland