Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Creating novel food textures: Modifying rheology of starch granule suspensions by cold-set whey protein gelation
 
 
Titel: Creating novel food textures: Modifying rheology of starch granule suspensions by cold-set whey protein gelation
Auteur: Chung, Cheryl
Degner, Brian
McClements, David Julian
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 54 (2013) nr. 2 pagina's 10 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland