Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Effect of boiling on nutritional, antioxidant and physicochemical characteristics in cladodes (Opuntia ficus indica)
 
 
Titel: Effect of boiling on nutritional, antioxidant and physicochemical characteristics in cladodes (Opuntia ficus indica)
Auteur: Ramírez-Moreno, Esther
Córdoba-Díaz, Damián
de Cortes Sánchez-Mata, María
Díez-Marqués, Carmen
Goñi, Isabel
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 51 (2013) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland