Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effect of superfine grinding on quality and antioxidant property of fine green tea powders
 
 
Titel: Effect of superfine grinding on quality and antioxidant property of fine green tea powders
Auteur: Hu, Jianhui
Chen, Yuqiong
Ni, Dejiang
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 45 (2012) nr. 1 pagina's 5 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland