Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effect of κ-carrageenan on rheological properties, microstructure, texture and oxidative stability of water-in-oil spreads
 
 
Titel: Effect of κ-carrageenan on rheological properties, microstructure, texture and oxidative stability of water-in-oil spreads
Auteur: Alexa, Raluca I.
Mounsey, John S.
O'Kennedy, Brendan T.
Jacquier, Jean C.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 6 pagina's 6 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland