Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 30 gevonden artikelen
 
 
  New chestnut-based chips optimization: Effects of ingredients
 
 
Titel: New chestnut-based chips optimization: Effects of ingredients
Auteur: Di Monaco, Rossella
Antonella Miele, Nicoletta
Cavella, Silvana
Masi, Paolo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 43 (2010) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland