Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Inhibition of polyphenoloxidase from apple by Maillard reaction products prepared from glucose or fructose with l-cysteine under various conditions of pH and temperature
 
 
Titel: Inhibition of polyphenoloxidase from apple by Maillard reaction products prepared from glucose or fructose with l-cysteine under various conditions of pH and temperature
Auteur: Billaud, Catherine
Maraschin, Christelle
Nicolas, Jacques
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 37 (2004) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland