Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
 
  The determination of frying oil quality using a chemosensory system
 
 
Titel: The determination of frying oil quality using a chemosensory system
Auteur: Innawong, Bhundit
Mallikarjunan, Parameswarakumar
Marcy, Joseph E.
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 37 (2004) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Swiss Society of Food Science and Technology
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland