Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Combined Effects of Microwave Heating and Hydrogen Peroxide on the Destruction of Escherichia Coli
 
 
Titel: Combined Effects of Microwave Heating and Hydrogen Peroxide on the Destruction of Escherichia Coli
Auteur: Koutchma, T
Ramaswamy, H.S
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 33 (2000) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2000
Inhoud:
Uitgever: Academic Press
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland