Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Molecular mechanisms underlying tenderness in Pork: Insights from physicochemical and rheological properties
 
 
Titel: Molecular mechanisms underlying tenderness in Pork: Insights from physicochemical and rheological properties
Auteur: Li, Jiaqi
Li, Yanlei
Wang, Wenxiu
Lv, Lanxin
Pan, Xinyue
Wang, Yuxuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 226 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland