Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Innovative approaches for the fermentation of black cabbage with improved nutritional and health-promoting traits
 
 
Titel: Innovative approaches for the fermentation of black cabbage with improved nutritional and health-promoting traits
Auteur: Tarantini, Annamaria
Mancini, Leonardo
Vacca, Mirco
Celano, Giuseppe
Romano, Giuseppe
D'Amico, Leone
Cardinali, Angela
Bleve, Gianluca
De Angelis, Maria
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 226 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland