Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 73 gevonden artikelen
 
 
  Co-fermentation of okara with Kluyveromyces marxianus and Lactobacillus plantarum and its application in Chinese steamed bread
 
 
Titel: Co-fermentation of okara with Kluyveromyces marxianus and Lactobacillus plantarum and its application in Chinese steamed bread
Auteur: Yang, Yang
Tang, Xiaojuan
Li, Hong
Lin, Xiangna
Wu, Weiwei
He, Shan
Liu, Yun-Guo
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 224 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 73 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland