Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 66 gevonden artikelen
 
 
  Microwave synergistic steam reheating: A promising method for maintaining flavor and reducing advanced glycation end products in braised pork
 
 
Titel: Microwave synergistic steam reheating: A promising method for maintaining flavor and reducing advanced glycation end products in braised pork
Auteur: Mei, Hebao
Gong, Zhihao
Ding, Honglie
Hu, Manzi
Xu, Bifeng
Wang, Wu
Cai, Kezhou
Xu, Baocai
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 222 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 66 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland